BANNER1-2
BANNER2-1
BANNER3
X

kita bakal njamin sampeyan
tansah njalukpaling apik
asil.

Entuk informasi luwih lengkap babagan perusahaan kitaGO

Beijing L&Z Medical Technology Development Co., Ltd lan L&Z US, Inc didegake ing taun 2001 lan 2012 kanggo ngrancang, ngembangake, ngasilake, lan adol piranti medis nggunakake standar paling dhuwur.Iki kalebu bakat sing berkualitas saka macem-macem disiplin kanggo nggawe lingkungan kerja sing beda-beda.Produk dirancang lan dikembangake dening tim teknik internal perusahaan lan diprodhuksi ing China lan AS.

ngerti liyane babagan perusahaan
bab01

UTAMAPRODUK

Ana macem-macem jinis produk kita, pikirake apa sing dikarepake lan pitutur marang kita

kita saran kanggo milih
kaputusan tengen

  • sesanti kita
  • misi kita
  • Nilai inti

Aktif ngetrapake inovasi ilmiah, kanthi tenang ngrampungake tantangan ing mangsa ngarep, ngupayakake dadi perusahaan piranti medis global sing unggul

Nyedhiyani solusi medis sing inovatif kanggo pasien lan masyarakat

Care kanggo urip, inovasi ilmiah, terus nambah

kita bakal njamin sampeyan tansah njaluk
asil paling apik.

  • 1

    Pionir

    Perusahaan Cina pisanan sing ngasilake panganan panganan Enteral lan Parenteral
  • 19

    Paten

    19 paten saka paten model Utilitas lan paten penemuan Nasional
  • 30%

    Pangsa pasar

    30% pangsa pasar piranti medis panganan Enteral lan Parenteral ing China
  • 80%

    rumah sakit

    80% pangsa pasar ing kutha-kutha utama Cina

paling anyarstudi kasus

L&ZAKADEMI

  • Pelatihan Kelas
    L&Z Academy nyedhiyakake latihan adhep-adhepan kanggo staf medis lan distributor ing China lan jaban rangkah.Iki kalebu aplikasi klinis, produk lan fitur, proses perusahaan kita lan liya-liyane.
  • Latihan online
    L&Z Academy nganakake latihan online saben taun kanthi subjek lan topik sing beda-beda.

Pitakonan kanggo pricelist

Wiwit diadegaké, pabrik kita wis ngembangaken produk kelas donya pisanan karo adhering prinsip kualitas pisanan.Produk kita wis entuk reputasi sing apik ing industri lan kapercayan sing terkenal ing antarane para pelanggan anyar lan lawas.

ngirim saiki

paling anyarwarta & blog

ndeleng liyane
  • Nutrisi Parenteral/Nutrisi Parenteral Total (TPN)

    Konsep Dasar Nutrisi Parenteral (PN) yaiku panyedhiya nutrisi saka intravena minangka dhukungan nutrisi sadurunge lan sawise operasi lan kanggo pasien sing lara kritis.Kabeh nutrisi diwenehake kanthi parenteral, diarani nutrisi parenteral total (TPN).Rute nutrisi parenteral kalebu peri...
    maca liyane
  • Enteral Feeding tas ganda (feeding bag lan flushing bag)

    Saiki, injeksi nutrisi enteral minangka cara dhukungan nutrisi sing nyedhiyakake nutrisi lan nutrisi liyane sing dibutuhake kanggo metabolisme menyang saluran pencernaan.Nduwe kaluwihan klinis saka panyerepan usus langsung lan panggunaan nutrisi, luwih higienis, administrasi sing trep ...
    maca liyane
  • Tabung PEG: Panggunaan, Penempatan, Komplikasi, lan Liyane

    Isaac O. Opole, MD, PhD, minangka dokter sing disertifikasi papan khusus ing obat geriatrik. Dheweke wis praktek luwih saka 15 taun ing Pusat Kesehatan Universitas Kansas ing ngendi dheweke uga dadi profesor.Gastrostomy endoskopik perkutan yaiku prosedur ing ngendi tabung feed fleksibel (disebut PEG ...
    maca liyane